Ontdek de innovatieve Siemens iQ700 serie

- Nieuws

De Siemens iQ700-serie tilt jouw keukenervaring naar een hoger niveau. Deze serie bevat een selectie premium huishoudelijke apparaten ontworpen met geavanceerde technologieën en een modern design. Benieuwd hoe de Siemens iQ700-serie jouw kookervaring kan verbeteren? Ontdek de mogelijkheden en ervaar het zelf!

De oven van de toekomst

De Siemens iQ700-oven is meer dan alleen een keukenapparaat; het is de sleutel tot zorgeloos en makkelijk koken. Met een focus op slimme technologie en tijdloos design, transformeert deze oven elke maaltijd in een culinaire ervaring.

Wat de iQ700-oven echt bijzonder maakt, zijn de geavanceerde sensoren die je helpen om met minimale inspanning professionele resultaten te bereiken. Heb je bijvoorbeeld ooit moeite gehad om precies te bepalen wanneer je vlees of gebak klaar is? De iQ700 biedt hiervoor slimme oplossingen:

  • De bakingSensor Plus zorgt ervoor dat je maaltijden altijd perfect uit de oven komen. Deze sensor meet automatisch de vochtigheid in de oven en past de baktijd aan, zodat je taart, brood of cake precies goed gaar is en een mooie bruine korst krijgt.
  • Voor het bereiden van vlees is de roastingSensor Plus onmisbaar. Deze slimme sensor meet de kerntemperatuur van het vlees en zorgt ervoor dat het altijd op het juiste moment uit de oven komt. Of je nu houdt van een sappige biefstuk of liever doorbakken vlees hebt, met deze functie hoef je niet te raden of je gerecht klaar is.
  • Wil jij gezond koken? Dan is de fullSteam Plus ideaal! Dankzij de perfect uitgebalanceerde combinatie van stoom en warmte wordt je gerecht tot op 120 °C bereid en is je maaltijd tot wel 20% sneller klaar dan op 100 °C. Je maaltijd behoudt ook nog eens zijn smaak, textuur en vitamines!

De oven is uitgerust met een geïntegreerde camera die je via de Home Connect-app kunt monitoren. Deze camera houdt de voortgang van je gerecht in de gaten en laat je weten wanneer het klaar is. Met het TFT-Touchdisplay bedien je al deze functies eenvoudig. Het heldere display toont duidelijke afbeeldingen en instructies, zodat je precies weet wat je moet doen. Voeg daar de Home Connect-functie aan toe, en je kunt je oven zelfs bedienen met je smartphone of slimme speaker.

Een koelkast met handige functies!

Stel je voor: je bent druk bezig met koken voor een etentje en hebt je handen vol. Wanneer het tijd is om je dessert in de koelkast te zetten, is het laatste wat je nodig hebt extra moeite om de deur te openen. Met de Siemens iQ700 koelkast met openAssist is dat verleden tijd. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je de koelkastdeur slechts een zacht duwtje hoeft te geven en de deur automatisch opent. Na het inruimen sluit de deur vanzelf weer stil en naadloos, wat niet alleen gemak biedt, maar ook bijdraagt aan een strak en ononderbroken design in je keuken.

Naast het slimme openAssist-systeem, biedt de iQ700 koelkast geavanceerde koeltechnologie. De hyperFresh Premium 0°C-technologie zorgt ervoor dat fruit, groenten, vlees en vis perfect vers blijven. Speciale lades passen automatisch de temperatuur en vochtigheid aan, zodat je producten optimaal bewaard worden.

Siemens kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over Siemens? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: