Meadow
in Eindhoven

In de rustige wijk Meerhoven, aan de rand van Eindhoven, wordt project Meadow gerealiseerd. We vertellen je graag alles over dit project, lees verder!

In de wijk Meerhoven, aan de rand van Eindhoven, biedt project Meadow diverse energiezuinige woningen. Hier woon je omringd door groen, met prachtig uitzicht op het park en het water. De ruime woningen bieden volop mogelijkheden, zoals een werk- of hobbykamer. Je beschikt over je eigen parkeerplaats en kunt op je terras heerlijk ontspannen met een ontbijt of een borrel met vrienden. Met alle voorzieningen binnen handbereik en uitstekende bereikbaarheid, is dit een ideale plek voor zorgeloos wonen.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens een keuken van het merk SilverLine ontworpen. De uitgewerkte opstelling is voorzien van verschillende keukenapparatuur. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen voor de overige woningen de specificatie en tekeningen ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Ten Brinke

Aannemer

Ten Brinke

Architect

Van Aken

Makelaar

Van Santvoort Makelaars / Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond