fbpx

Vacature

SOLLICITEER NU

Hilversum | €100 vergoeding per zaterdag | Parttime

Gastvrouw/heer zaterdag Hilversum

Word jij het gezicht van onze showroom in Hilversum? Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de zaterdag waarin je een belangrijke rol speelt in het verwelkomen van onze klanten? Bij ASWA Keukens bieden we je de kans om als gastvrouw/heer deel uit te maken van een hecht, betrokken team. In deze functie zorg je voor een gastvrije ontvangst van onze klanten en ondersteun je je collega’s bij het creëren van een prettige sfeer in de showroom.

Keukenzaak Hilversum, verkoopteam, ASWA Keukens

Wat ga je doen?

Als gastvrouw/heer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in de showroom. Je zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen door ze vriendelijk te begroeten, een kop koffie aan te bieden en hen te begeleiden totdat een verkoopmedewerker beschikbaar is. Ook beantwoord je vragen, plan je afspraken in en zorg je voor een vlotte doorstroom van klanten.

Verder zorg je ervoor dat de showroom er representatief uitziet en ben je verantwoordelijk voor het aannemen van binnenkomende telefoontjes. Kortom, jij bent de ‘glimlach’ van onze vestiging in Hilversum en draagt bij aan de klanttevredenheid.

Wie ben jij?

We zoeken iemand die klantgericht is en graag met mensen werkt. Je hebt een verzorgde uitstraling en je voelt je op je gemak in een rol waarbij je veel contact hebt met klanten. Verder:

  • Je houdt ervan om een praatje te maken en bent niet bang om klanten aan te spreken.
  • Je hebt een goed humeur en zorgt voor een positieve sfeer in de showroom.
  • Multitasken is voor jou geen probleem: je kunt klanten ontvangen, afspraken inplannen en telefoontjes aannemen zonder stress.
Materiaal keuken, ASWA Keukens

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je zaterdag met het openen van de showroom en zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor een nieuwe dag. Zodra de deuren opengaan, verwelkom je de eerste klanten en begeleid je hen naar de juiste plek. Als klanten niet direct geholpen worden, zorg jij ervoor dat de klanten comfortabel zijn en maak je indien nodig alvast een afspraak voor een later moment. Gedurende de dag onderhoud je het contact met binnenlopende klanten, beantwoord je vragen en ondersteun je het verkoopteam.

Tussendoor zorg je ervoor dat de showroom er netjes uitziet en neem je telefoontjes aan van klanten die willen informeren naar afspraken of producten. Aan het einde van de dag sluit je de showroom af en kijk je terug op een geslaagde werkdag.

Materiaal keuken, ASWA Keukens

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en afwisselende bijbaan op de zaterdag
  • Fijne werktijden: je bent de zaterdag lekker bezig, maar 's avonds kun je nog op tijd de deur uit voor je weekendplannen
  • Werken in een luxe showroom met een prettige werksfeer
  • Een vergoeding van €100 per zaterdag
  • 8% vakantiegeld
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelskorting
  • Een gezellig en betrokken team in een familiebedrijf

Werken bij ASWA Keukens

ASWA Keukens is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van keukens. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij ons centraal. We zijn trots op onze uitstekende service, die door meer dan 80% van onze klanten met een 9 of hoger wordt gewaardeerd. Bij ons werk je in een informele en gezellige omgeving, waar iedereen de ruimte krijgt om zijn steentje bij te dragen.

Contact

Zie jij jouw nieuwe bijbaan als gastvrouw/heer in een gezellig en hecht team zitten?

Neem dan contact op met Marc de Vos: m [dot] devos [at] aswakeukens.nl of gebruik onderstaande link.

Nu solliciteren

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.