SieMatic SG6: de nieuwe standaard in greeploze keukens

- Nieuws

Met de SieMatic SG6 introduceert SieMatic een vernieuwende greeploze keuken. Deze keuken is ontworpen om de moderne SieMatic Urban lifestyle te verrijken met een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Benieuwd naar de highlights? Lees dan verder!

Innovatief en veelzijdig design

Wat de SieMatic SG6 echt bijzonder maakt, is het flexibele ontwerp. Dankzij de modulaire, asymmetrische opbouw kun je zelf bepalen hoe jouw keuken eruitziet. Wil je open elementen om je mooiste servies te tonen? Of liever een strakke uitstraling met alles netjes achter gesloten deuren? De SG6 biedt het allemaal. De afgeronde vormen geven de keuken een subtiel verfijnde uitstraling, geïnspireerd door natuurlijke vormen, die perfect past in moderne woningen.

Ook praktisch gezien is er nagedacht over elk detail. De innovatieve greeplijst zorgt niet alleen voor een strakke, greeploze look, maar maakt het openen van kastjes en lades ook comfortabel en eenvoudig. Kortom, een slimme combinatie van design en gebruiksgemak.

Perfect voor het stadsleven

De SieMatic SG6 is ontworpen voor de stadsbewoner die houdt van kwaliteit en stijl. Of je nu houdt van koken, entertainen of gewoon een praktische plek wilt waar alles goed georganiseerd is, deze keuken is de ideale mix van functionaliteit en esthetiek. Door het gebruik van open en gesloten elementen, in combinatie met het Urban paneelwandsysteem, kun je de keuken helemaal naar jouw wens personaliseren.

Balans tussen esthetiek en functionaliteit

Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. De SG6 combineert beide perfect. Het horizontale lijnenspel geeft de keuken een rustige, evenwichtige uitstraling, terwijl de slimme indeling zorgt voor volop opbergruimte en flexibiliteit in het dagelijks gebruik. Je kunt kiezen voor verschillende opstellingen en materialen, zodat de keuken echt jouw persoonlijke stempel draagt, zonder concessies te doen aan de stijlvolle uitstraling waar SieMatic om bekend staat.

Novy Undercover kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de SieMatic SG? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: