Ontdek de tijdloze elegantie van Miele Pearl Beige

- Nieuws

De keuken is een belangrijke plek in huis en het ontwerp daarvan vraagt om een balans tussen functionaliteit en esthetiek. Miele introduceert daarom Pearl Beige. Deze subtiele beige tint biedt een elegante toevoeging aan inbouwapparaten, waardoor ze naadloos opgaan in verschillende keukenstijlen. Lees verder en ontdek of Miele Pearl Beige iets voor jou is!

Wat is Miele Pearl Beige?

Pearl Beige is de nieuwste kleur binnen de ArtLine-serie van Miele. De apparaten in deze lijn, zoals ovens en stoomovens, zijn ontworpen zonder zichtbare handgrepen en hebben een volledig glazen voorkant. Pearl Beige voegt hier een zachte, neutrale tint aan toe, naast de bestaande kleuren Grafietgrijs en Obsidiaanzwart. De kleur is ontworpen om goed te passen in zowel lichte als donkere keukens, dankzij de combinatie van beige met subtiele grijze ondertonen.

Veelzijdigheid in keukenontwerpen

Pearl Beige heeft een rustige uitstraling die goed aansluit bij uiteenlopende interieurstijlen. Deze tint mengt zich perfect met lichte kleuren zoals wit, pasteltinten of lichte houtsoorten, waardoor een rustige en open sfeer ontstaat. Tegelijkertijd kan Pearl Beige gecombineerd worden met donkere kleuren zoals zwart of diepbruin voor een meer opvallende, maar toch warme look.

Dit maakt de kleur geschikt voor moderne keukens in stijlen zoals Japandi, waar minimalisme en warmte samengaan, maar ook in meer klassieke of industriële interieurs. De neutraliteit van Pearl Beige zorgt ervoor dat het zich moeiteloos aanpast aan verschillende materiaal- en kleurkeuzes.

Kenmerken van de Miele ArtLine-serie

De apparaten uit de ArtLine-serie zijn greeploos en voorzien van de Touch2Open-technologie, waarmee de deuren eenvoudig met een druk op de knop openen. Dit draagt bij aan een strakke, minimalistische uitstraling zonder onderbrekingen in het ontwerp. Het volledig glazen front van de apparaten versterkt dit effect.

Doordat Pearl Beige een zachte, neutrale kleur is, biedt het flexibiliteit voor wie graag een subtiele, maar stijlvolle keukeninrichting wil. De apparaten vallen niet te veel op, maar dragen toch bij aan het totaalplaatje van het keukenontwerp.

Miele Pearl Beige kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de Miele Pearl Beige? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: