AEG ComboHob: innovatie en design in één

- Nieuws

De AEG ComboHob combineert een inductiekookplaat en afzuigkap in één stijlvol en compact ontwerp. Hiermee heb je de vrijheid om je keukenontwerp naar eigen wens in te richten, zonder beperkt te worden door een losse afzuigkap. Lees verder voor de vele voordelen van deze innovatieve kookplaat.

Plaats de AEG ComboHob waar jij wilt

Dankzij het geïntegreerde ontwerp van de AEG ComboHob kun je de kookplaat overal in de keuken plaatsen, of dat nu in een kookeiland is of bij een raam. Met een minimale inbouwhoogte van slechts 220 mm heb je bovendien genoeg ruimte onder de kookplaat voor extra opberglades. Het minimalistische design past perfect in moderne keukens, en door het ontbreken van een traditionele afzuigkap kun je boven het kookeiland bijvoorbeeld kiezen voor sfeervolle verlichting.

Recirculatie of luchtafvoer?

De ComboHob biedt twee opties voor afzuiging: recirculatie of luchtafvoer naar buiten. Kies je voor luchtafvoer, dan wordt de lucht naar buiten geleid, wat betekent dat je geen extra onderhoudskosten hebt voor filters. Bij recirculatie wordt de lucht door koolstoffilters gereinigd en vervolgens teruggeblazen in de keuken. Dit systeem bespaart energie, omdat er geen warme binnenlucht verloren gaat, en biedt meer ontwerpvrijheid, omdat er geen afvoerbuizen nodig zijn.

Slimme technologie met WiFi

Met de WiFi-functie en de My AEG Kitchen-app krijg je nog meer controle over je keukenapparatuur. De app biedt toegang tot handleidingen en meldingen, zoals wanneer het tijd is om het koolstoffilter te vervangen. Door regelmatig onderhoud aan de filters zorg je voor optimale prestaties en verleng je de levensduur van je kookplaat.

AEG Combohob met Flexbridge, ASWA Keukens

Flexibel koken met FlexBridge en Brugfunctie

De FlexBridge-technologie van de ComboHob maakt het mogelijk om twee kookzones te combineren tot één grote zone. Dit is ideaal voor het gebruik van grotere pannen. Dankzij de interactieve gebruikersinterface worden alleen de bedieningselementen weergegeven die je nodig hebt, wat het koken nog intuïtiever maakt. De kookplaat detecteert automatisch waar je de pan plaatst, zodat je altijd de juiste instellingen bij de hand hebt.

Automatische afzuiging met Hob2Hood

De Hob2Hood-technologie zorgt ervoor dat de afzuigkap automatisch wordt ingeschakeld zodra je begint met koken. Het afzuigvermogen wordt aangepast aan de hoeveelheid damp en kookgeuren, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse en schone keuken.

Breeze-functie

Door na het koken de Breeze-functie te activeren, blijft de afzuiging voor een korte tijd nog zachtjes nawerken. Hierdoor wordt de keuken opgefrist van vieze kookluchtjes. Vooral wanneer de eetkamer is geïntegreerd in de keuken, is dit een ideale functie.

Stijlvolle afwerking en vlak inbouw

De ComboHob is verkrijgbaar met verschillende inbouwopties, zoals vlak inbouw voor een naadloze integratie in het werkblad. Afhankelijk van het gekozen materiaal varieert de minimale werkbladdikte van 12 mm voor standaard werkbladen tot slechts 4 mm voor roestvrijstalen werkbladen, waardoor je maximale flexibiliteit hebt in het ontwerp van je keuken.

AEG ComboHob kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer informatie over de AEG ComboHob? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: