Kookgemak en precisie met AEG SenseCook

- Nieuws

Met de innovatieve SenseCook inductiekookplaten van AEG, haal je geavanceerde technologie in huis die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om bakken, braden, sous vide koken of kokend water onder controle houden, de AEG SenseCook inductiekookplaat automatiseert elke stap. Benieuwd naar wat SenseCook inhoudt? Lees het hier!

Geen problemen met SenseBoil®

Ben je het zat om constant op te letten of je water al kookt? De AEG SenseBoil® inductiekookplaat neemt die zorg volledig uit handen. Dankzij de slimme sensortechnologie detecteert deze kookplaat automatisch wanneer het water het kookpunt bereikt. Zodra dit gebeurt, verlaagt de kookplaat de temperatuur om overkoken te voorkomen, ongeacht de grootte van de pan of of je een deksel gebruikt. Zo kun je je focussen op andere kooktaken terwijl het water onder controle blijft.

SensePro®: nauwkeurige temperatuurbeheersing voor perfecte gaarheid

De AEG SensePro® inductiekookplaat is ideaal voor wie streeft naar perfectie in de keuken. Met een draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter kun je tot op de graad nauwkeurig de temperatuur van je gerechten meten. Of je nu kiest voor rosé, medium of doorbakken, de SensePro® zorgt ervoor dat je altijd het gewenste resultaat behaalt. Het intuïtieve TFT-display begeleid je tijdens het hele proces en geeft een signaal wanneer de ideale kerntemperatuur is bereikt.

De juiste temperatuur met SenseFry®

De AEG SenseFry® inductiekookplaat zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te gokken wanneer de pan op de juiste temperatuur is. De ingebouwde baksensor meet nauwkeurig de temperatuur van de pan en past deze automatisch aan voor een constante warmteverdeling. Kies simpelweg het ingrediënt en het gewenste resultaat via het display, en de kookplaat doet de rest. Zo behaal je altijd perfect gebakken gerechten!

AEG SenseCook kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over AEG SenseCook? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: