BORA QVac: het innovatieve, geïntegreerde vacumeerapparaat

- Nieuws

Duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling worden steeds belangrijker. De BORA QVac speelt hier perfect op in als dé oplossing om je eten langer vers te houden. Dit geïntegreerde vacumeerapparaat zorgt er niet alleen voor dat je maaltijden tot wel drie keer langer vers blijven, maar ook dat de smaak van je voedsel beter tot zijn recht komt. In deze blog vertellen we je alles over dit innovatieve apparaat.

Een vacumeerapparaat met wel 3 handige functies

De BORA QVac is een vacumeerapparaat dat in het werkblad van je keuken wordt geïntegreerd. Het biedt drie handige functies:

  • Vacumeren: De QVac maakt het mogelijk om voedsel luchtdicht te verpakken in vacumeerboxen of -zakken. Perfect voor zowel rauwe ingrediënten als bereide maaltijden.
  • Flessen hersluiten: Of het nu gaat om een fles wijn of olie die je niet helemaal opmaakt, met de QVac kun je flessen opnieuw verzegelen. Zo blijven de smaak en versheid langer behouden.
  • Marineren: Als je van gemarineerd eten houdt, zul je deze functie geweldig vinden. De QVac kan voedsel snel marineren, waardoor smaken dieper doordringen en je minder tijd kwijt bent aan de voorbereiding.

Slim en onzichtbaar geïnstalleerd

Het unieke installatieproces van de BORA QVac zorgt ervoor dat het apparaat geen ruimte inneemt op je werkblad. Het zit netjes onder het werkblad weggewerkt, net als het kookveldafzuigsysteem van BORA. Zo blijft je keuken ruim en strak ogen!

Met de QVac tegen voedselverspilling

Vacumeren met de BORA QVac verlengt de houdbaarheid van voedsel zonder dat de natuurlijke smaak en textuur verloren gaan. Van groenten en fruit tot vlees, vis en bereide maaltijden—je kunt het allemaal vacumeren. In combinatie met de BORA kookveldafzuigsystemen en de BORA X BO stoomoven kun je bijvoorbeeld sous-vide gerechten perfect bereiden. Een geweldige manier om voedselverspilling tegen te gaan!

Accessoires QVac

De BORA QVac is verkrijgbaar in twee kleuren: Stainless Steel en All Black. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals vacumeerboxen, -zakken, afdichtingen en een marineerring.

BORA QVac vacumeermachine kopen?

Wil je graag meer weten over de BORA QVac? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: