BORA Sink: de zelfreinigende spoelbak

- Nieuws

De BORA Sink brengt design en gemak samen in jouw keuken. Met een stijlvolle, zelfreinigende spoelbak en de innovatieve BORA Kraan wordt schoonmaken eenvoudiger dan ooit. Eén druk op de knop en de BORA Spoelbak reinigt zichzelf. Klinkt goed? Lees verder en ontdek deze innovatie!

BORA Sink: gemak met één druk op de knop

De BORA Sink onderscheidt zich door zijn automatische zelfreinigende functie. Met slechts één druk op de knop wordt de spoelbak grondig gereinigd door een laminaire waterstroming. Dit zorgt ervoor dat vuil en verontreinigingen efficiënt worden weggespoeld, waarna ze terechtkomen in een handig afvoerzeefje. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het handmatig schoonmaken van hardnekkige plekken in je spoelbak. Het bespaart je tijd, water en moeite!

Het design van de BORA Kraan: strak en functioneel

De BORA Kraan sluit perfect aan bij het minimalistische ontwerp van de BORA Spoelbak. De diepzwarte kleur en strakke randen zorgen voor een naadloze integratie in elke moderne keuken. De bediening van de kraan en de waterinstellingen gebeurt intuïtief via de frontbediening of een aanraaksensor onder het werkblad, wat het gebruik van de BORA Sink extra gebruiksvriendelijk maakt. De kraan heeft een led-indicator die de warmte van de kraan aangeeft.

Premium materialen voor ultieme hygiëne

Hygiëne is essentieel in elke keuken, en daar blinkt de BORA Sink in uit. De spoelbak is gemaakt van Cristadur, een slijtvaste kwartscomposiet met een fijn gepatenteerde structuur. Dit materiaal zorgt ervoor dat water en vuil eenvoudig van het oppervlak worden afgestoten, waardoor bacteriën en kalkaanslag nauwelijks een kans krijgen. Het pareleffect van Cristadur maakt de spoelbak bovendien nog makkelijker schoon te houden, zodat je keuken altijd fris blijft.

BORA Sink kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de BORA Sink? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: