Trend: de opkomst van de grijze keuken

- Tips & Tricks

Ben je op zoek naar subtiele kleuraccenten in je keuken? Overweeg dan een grijze keuken! Deze stijl straalt ingetogen elegantie uit en is momenteel razend populair. Ontdek de vele mogelijkheden die een grijze keuken biedt en waarom deze trend niet mag ontbreken in jouw interieur.

Een moderne touch

Grijze keukens worden vaak geassocieerd met moderne interieurs. Dit komt door de strakke en minimalistische uitstraling van grijs. De veelzijdigheid van deze kleur biedt diverse tinten, elk met een unieke sfeer. Lichtgrijze keukens creëren een gevoel van luchtigheid en ruimte, terwijl donkergrijze en antracietgrijze keukens een industriële uitstraling geven aan je keuken.

SieMatic Pure grijstinten

Grijs gecombineerd met natuurlijke materialen

Hoewel landelijke keukens traditioneel geassocieerd worden met warme houttinten, voegt de grijze keuken een nieuwe dimensie toe aan deze stijl. De aardse tinten van grijs combineren perfect met natuurlijke materialen zoals steen en hout. Deze combinatie zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling.

De greige keuken: een perfecte mix

Een opkomende trend binnen grijze keukens is de greige keuken, een combinatie van grijs en beige. Deze stijl wint aan populariteit, omdat beige keukens op dit moment helemaal hot zijn. Een veelgebruikte tint binnen deze trend is Angora grijs, die moderniteit toevoegt terwijl de warme sfeer behouden blijft. Greige keukens passen binnen diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern, en creëren een uitnodigende en gezellige sfeer.

Beige keuken, ASWA Keukens

Grijze keuken kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de grijze keuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: