“Het is een open keuken geworden die perfect in ons interieur past.”

- Klantervaring

Wil je meer weten over de keuken van Petra uit Eindhoven en haar ervaring met ASWA Keukens? Wij hebben een kijkje genomen in haar keuken! Lees verder en laat je inspireren door haar keukenavontuur!

Hoe ben je bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Dat was al ergens in 1992. Goede vrienden van ons waren op zoek naar een nieuwe keuken. Na lang zoeken kwamen zij terecht bij ASWA Keukens. Ze kochten daar hun nieuwe keuken en kort daarna waren wij ook toe aan een nieuwe keuken. Onze vrienden raadden ASWA Keukens aan vanwege hun goede ervaring. We gingen zelf een kijkje nemen en het bleek een perfecte match. Inmiddels hebben we al onze vijfde ASWA Keuken!

Dan start het ontwerpen van de nieuwe keuken. Hoe ben je begonnen?

We kwamen binnen, liepen een klein rondje en werden al snel gevraagd of we geholpen konden worden. Je kon meteen merken dat er bij ASWA Keukens echte professionals werken.

We wisten natuurlijk al de afmetingen van de ruimte voor de keuken, dus we konden meteen onze wensen bespreken. Dankzij onze ervaring met verschillende apparatuur wisten we precies welk apparatuur we wilden. Door het lezen van tijdschriften, boeken en het kijken naar woonprogramma’s waren we goed op de hoogte van de laatste trends. We wisten dus al dat we voor een lichte keuken wilden gaan, omdat we graag met de trends meegaan. Onze eerste keuken had bijvoorbeeld van die kaders op de kastjes, wat toen helemaal in was. We kwamen snel tot een mooi ontwerp van de keuken.

Toen kwam Tim, onze keukenadviseur in Uden, met het idee om verlichting onder de rand van het keukenblad te plaatsen. Wij waren hier direct enthousiast over, want dit geeft extra sfeer aan de keuken.

Hoe verliep dat proces?

Het ging eigenlijk heel snel, binnen 2,5 uur hadden we al een tekening klaar. We lagen ook goed op één lijn met Tim, wat het proces een stuk makkelijker maakte. Het verdere proces verliep ook heel soepel. We hebben samen met Tim de hele showroom doorgelopen om alles visueel te maken. Zo hebben we goed gekeken naar verschillende keukenfronten, aanrechtbladen, kleurcombinaties, en meer.

In de keukenzaak konden we alle staaltjes goed mixen en matchen, en zo kwamen we tot dit prachtige eindresultaat. We kozen uiteindelijk voor een keramiek keukenblad, omdat dit gebruiksvriendelijk is en een mooi licht patroon heeft. Het was ook fijn dat we even in de fabriek mochten kijken waar de keukenbladen gemaakt worden. Daar kregen we een goede uitleg over het gebruik en onderhoud van dit keukenblad. Je wordt bij ASWA Keukens echt heel goed meegenomen in het volledige proces.

Waren er specifieke wensen qua apparatuur?

We hadden als wens om een grote koelkast in de keuken te hebben. Daarnaast was een BORA kookplaat een must, omdat we daar zulke goede ervaringen mee hadden. Een Quooker was ook onmisbaar voor ons. We hadden voorheen Siemens apparatuur en daar waren we heel tevreden over, dus wilden we die graag weer in onze nieuwe keuken.

Wat is het favoriete plekje in de keuken?

Het is een prachtige open keuken geworden die perfect in ons interieur past. Het totaalplaatje klopt gewoon. We zitten dan ook graag aan de eettafel die dicht bij de keuken staat. Het voelt heel gezellig, warm en huiselijk aan. We ontspannen daar met plezier, lezen een tijdschrift en genieten van een kop thee.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: