Novy Undercover: kookplaat en werkblad in één

- Nieuws

Met Novy Undercover kook je direct op je werkblad, zonder zichtbare kookplaat. Deze innovatieve inductietechnologie is volledig geïntegreerd, waardoor je keuken er strak en opgeruimd uitziet. Benieuwd hoe dit werkt? Lees verder en ontdek het!

Een kookplaat en werkblad in één!

Met de Novy Undercover kook je direct op een Dekton werkblad. Deze inductiekookplaat is namelijk volledig geïntegreerd onder het werkblad, waardoor traditionele kookzones verdwijnen en plaatsmaken voor een strak, multifunctioneel kookoppervlak. Het enige wat je in je werkblad ziet zijn subtiele graveringen en led-indicaties die de locatie van de kookzones aangeven. Dankzij deze bijna onzichtbare integratie wordt de keuken een stijlvolle centrale ruimte in je huis, ideaal voor uiteenlopende mogelijkheden, zoals koken, tafelen en zelfs thuiswerken.

Je Novy Undercover samenstellen in 3 stappen

De Undercover kun je helemaal naar eigen wens indelen. Kies uit 3 of 4 kookzones, waarbij elke kookzone een vermogen heeft van 3700 W. Daarnaast kun je de afwerking van de centerpoints kiezen. De centerpoints geven aan waar de pannen geplaatst moeten worden. Ook bevatten deze points een temperatuursensor die de warmte van de pan meet tijdens het koken. Tenslotte kies je de afwerking van je werkblad. Met de keuze uit maar liefst 40 verschillende Dekton werkbladen kun je een stijlvol en uniek blad kiezen, geheel passend bij jouw keukenontwerp.

Nog meer details van de Undercover

Dankzij het multifunctionele werkblad maak je optimaal gebruik van je keukenruimte. Het kras- en vlekbestendige Dekton-oppervlak maakt het schoonmaken bovendien erg gemakkelijk. Het bedienen van de Undercover is eveneens eenvoudig met de bijhorende Novy controller. Met dit intuïtieve apparaatje stel je kookzones eenvoudig en snel in. Een extra troef is de mogelijkheid om persoonlijke instellingen te configureren, waardoor je kookervaring helemaal naar wens wordt ingesteld. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor de veiligheid van de Novy Undercover! Een rode led-indicator in het werkblad geeft aan als blad nog restwarmte bevat. Zodra de warmte verdwenen is, schakelt de indicator automatisch uit, zodat je het blad voor andere activiteiten dan koken kunt gebruiken.

Novy Undercover kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de Novy Undercover? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: