Quooker chroom: de glanzende keuze voor jouw keuken

- Nieuws

Met zijn glanzende afwerking en strakke design, is de Quooker chroom een perfect voorbeeld van hoe functionaliteit en stijl samenkomen. Het is dus ook niet gek dat dit materiaal veel gekozen wordt! Ontdek waarom de Quooker chroom een briljante keuze is voor jou keuken.

Chroom zorgt voor glans en elegantie

De glanzende chroomafwerking zorgt voor een moderne uitstraling die je keuken meteen opfrist. Of je nu een strak en minimalistisch interieur hebt of een klassieke keuken met, de chroom kraan past naadloos in elke stijl. Bovendien is chroom een materiaal dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het glanzende oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en behoudt zijn uitstraling, zelfs na langdurig gebruik.

Beschikbaar voor elk model Quooker

Een extra voordeel van de Quooker in chroomafwerking is dat hij beschikbaar is voor alle Quooker modellen. Deze modellen Quooker leveren direct koud, warm en 100°C kokend water, wat je veel tijd, energie en ruimte in de keuken bespaart. Bovendien beschikt de Flex over een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. In combinatie met de Quooker CUBE kan de kraan van jouw keuze ook gekoeld en bruisend water leveren.

Quooker kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over een Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: