Quooker goud: een vleugje luxe in je keuken

- Nieuws

Quooker goud is als een juweel in de keuken. De kraan geeft je keuken niet alleen een op-en-top luxe uitstraling, maar kent ook tal van handige functies. Benieuwd geworden naar deze gouden uitvoering? Lees dan verder!

Waarom jij moet kiezen voor de Quooker goud!

De Quooker Fusion goud is veel meer dan een kraan; het is een sieraad voor je keuken. Verguld met een laagje 24-karaats goud, straalt deze kraan een luxueuze sfeer uit. Het matgouden oppervlak zorgt voor een subtiel accent, waardoor het goud niet te opvallend, maar juist verfijnd oogt. Of je nu een moderne keuken hebt of een meer klassieke stijl, de gouden Fusion past perfect in elke keuken!

Exclusief voor de Quooker Fusion

De Quooker goud is exclusief beschikbaar voor het Fusion-model. Voor een complete look kun je zelfs een bijpassende zeeppomp in matgoud toevoegen. De Quooker Fusion levert direct koud, warm en 100°C kokend water, wat je veel tijd, energie en ruimte in de keuken bespaart. In combinatie met de Quooker CUBE kan de kraan van jouw keuze ook gekoeld en bruisend water leveren.

Quooker kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over een Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: