Quooker gunmetal: stoer en stijlvol in je keuken

- Nieuws

Op zoek naar een blikvanger die jouw keuken een industriële uitstraling geeft? De Quooker met gunmetal finish is precies wat je nodig hebt. Deze kraan combineert functionaliteit met een gedurfde kleurkeuze. Ontdek waarom deze finish steeds populairder wordt in de keuken!

Gumetal: stoer, masculin en toch elegant

Een Quooker-kraan met gunmetal finish maakt meteen een krachtig statement in je keuken. De kleur is een combinatie van grijs met blauwe ondertonen en een lichte glans. Gunmetal is de perfecte keuze voor wie houdt van een industriële touch in het interieur. In een donkere keuken voegt het diepte en luxe toe, terwijl het in lichte keukens juist contrast biedt. Kortom, het is de ideale kleur voor wie een gewaagde, maar stijlvolle toevoeging zoekt.

Veelzijdigheid in één kraan

De gunmetal finish is verkrijgbaar voor de Quooker-modellen Fusion, Flex en Front. Deze kranen leveren direct koud, warm en 100°C kokend water, wat je veel tijd, energie en ruimte in de keuken bespaart. Bovendien beschikt de Flex over een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. In combinatie met de Quooker CUBE kan de kraan van jouw keuze ook gekoeld en bruisend water leveren.

Quooker kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over een Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: