Quooker messing patina: de kraan die door de tijd verandert

- Nieuws

De Quooker messing patina is veel meer dan een keukenkraan; het is een uniek designstuk dat verandert met elke aanraking. Het materiaal van ontwikkelt zich namelijk door de jaren heen. Hoe dat werkt? Lees verder en ontdek het!

Quooker messing patina: tijdloos en levendig

De Quooker messing patina is een kraan die in de loop van de tijd verandert. Het geheim zit hem in de patinalaag, een natuurlijke oxidatie die het messing langzaam van kleur laat veranderen. Waar het eerst glanst, wordt het na verloop van tijd donkerder of lichter, afhankelijk van de plek waar je de kraan het meest aanraakt. Dit creëert een uniek, levendig effect waardoor de kraan steeds persoonlijker wordt.

Door oxidatie kan er zelfs een subtiele blauwgroene tint ontstaan, wat de kraan een antieke en karaktervolle uitstraling geeft. Dit natuurlijke verouderingsproces maakt de Quooker Fusion messing patina een kraan die letterlijk met je meeleeft.

Exclusief voor de Quooker Fusion

De messing patina finish is exclusief beschikbaar voor het Fusion-model van Quooker. Deze kraan levert direct koud, warm en 100°C kokend water, wat je veel tijd, energie en ruimte in de keuken bespaart. In combinatie met de Quooker CUBE kan de kraan ook gekoeld en bruisend water leveren.

Quooker kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over een Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: