Quooker rosé koper voor een elegante finish

- Nieuws

Op zoek naar een een subtiele eye-catcher in de keuken? Dan is de Quooker rosé koper zeker iets voor jou. We vertellen je alles over deze kleur en hoe jij hem in de keuken toepast. Lees snel verder!

Ga voor stijl en elegantie met rosé koper

De Quooker-kraan met rosékoperen finish voegt een verfijnd detail toe aan je keuken. Geïnspireerd door de warme gloed van koper, gecombineerd met een subtiele roze tint, creëert het een unieke uitstraling. Deze veelzijdige kleur past perfect bij diverse materialen en kleuren, zoals lichte Scandinavische tinten, marmer en natuursteen, en kan zelfs een vintage look versterken. In donkere keukens springt de rosékoperen kraan extra in het oog als een opvallend accent.

Beschikbaar voor 3 Quooker-modellen

De kleur is beschikbaar voor de Quooker-modellen Fusion, Flex en Front. Deze kranen leveren direct koud, warm en 100°C kokend water, wat je veel tijd, energie en ruimte in de keuken bespaart. Bovendien beschikt de Flex over een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. In combinatie met de Quooker CUBE kan de kraan van jouw keuze ook gekoeld en bruisend water leveren.

Quooker kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over een Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: