Quooker zwart: tijdloze elegantie voor je keuken

- Nieuws

Donkere kleuren zijn al een tijdje dé trend in moderne keukens. Een zwarte Quooker-kraan past perfect binnen deze trend en voegt zowel luxe als functionaliteit toe aan je keuken. Lees verder en laat je inspireren door de Quooker zwart!

Waarom kiezen voor een zwarte Quooker?

Zwart geeft je keuken een chique en stoere uitstraling. Het is een kleur die direct opvalt en tegelijkertijd perfect in balans blijft met verschillende materialen en stijlen. Of je nu kiest voor een strakke, moderne keuken of een warme, natuurlijke uitstraling, een zwarte Quooker-kraan voegt altijd iets toe. In combinatie met materialen zoals terrazzo, marmer en messing wordt de zwarte Quooker een echte blikvanger. Zelfs op ruwere oppervlakken zoals beton komt deze kraan prachtig tot zijn recht dankzij de subtiele kracht van eenvoud.

Pas het toe op 3 verschillende Quooker-modellen

Quooker zwart is beschikbaar voor de Quooker-modellen Fusion, Flex en Front. Deze kranen leveren direct koud, warm en 100°C kokend water, wat je veel tijd, energie en ruimte in de keuken bespaart. Bovendien beschikt de Flex over een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. In combinatie met de Quooker CUBE kan de kraan van jouw keuze ook gekoeld en bruisend water aanbieden.

Quooker kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over een Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: