Stopcontact in de keuken? Ontdek mogelijkheden!

- Tips & Tricks

Onze telefoons en tablets zijn onmisbaar tijdens het koken, of we nu recepten opzoeken of slimme apparaten bedienen. Maar wat doe je als je batterij bijna leeg is en je nog middenin je kookproces zit? Geen zorgen! Er zijn verschillende mogelijkheden voor stopcontacten in de keuken, zodat je altijd verbonden blijft en zonder onderbrekingen kunt blijven koken.

Stopcontact met USB

Snoeren en stekkers kunnen je keuken rommelig maken. Ook kunnen stopcontacten afdoen aan de strakke, moderne uitstraling van je keuken. Gelukkig is er een oplossing: het Bachmann Twist stopcontact van Dekker Zevenhuizen. Dit inbouwstopcontact is verzonken in het werkblad en heeft een mooie draaiklep. Met een druk op de klep verschijnt het stopcontact dat daarnaast ook voorzien is van 2 USB-poorten!

Heb je meer dan twee stopcontacten nodig? Dan is het Evoline inbouwstopcontact van Dekker Zevenhuizen ideaal. Dit stopcontact komt omhoog als een toren wanneer je erop drukt. De Evoline is er in verschillende uitvoeringen, met 2 of 3 stopcontacten en USB-poorten.

Stopcontacten voor elke keuken

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om stopcontacten in de keuken, zowel qua type als kleur. Dit betekent dat je een keuze kunt maken die niet alleen praktisch is, maar ook goed past bij jouw keukenstijl.

Een populaire keuze zijn zwarte stopcontacten. Zwart is veelzijdig en kan goed gecombineerd worden met verschillende materialen en kleuren, waardoor ze goed passen in elke keuken. Ze voegen een elegant tintje toe en zorgen ervoor dat je stopcontacten een stijlvolle aanvulling worden op je interieur. Daarnaast zijn er stopcontacten in diverse kleuren en afwerkingen, waardoor je altijd een optie kunt vinden die bij jouw specifieke keukenstijl past.

Stopcontacten bij een kookeiland

Een kookeiland wordt vaak gebruikt om te koken, eten, samen te komen en te werken. Stopcontacten zijn hierbij onmisbaar. Zo kun je ’s ochtends met een kop koffie het nieuws lezen op je telefoon, zonder dat de batterij leeg raakt. Of je kunt je laptop opladen terwijl je aan het werk bent aan je kookeiland. Stopcontacten in een keuken met een kookeiland zijn dus essentieel!

Het geïntegreerde laadstation

Wil je een volledig geïntegreerd laadstation? SieMatic, een vooraanstaande keukenfabrikant, heeft een innovatief USB-laadstation ingebouwd in hun lades. Deze lades hebben handige en elegante verdelers, waardoor het laadstation mooi opgaat in het geheel. Hoe handig is dat?

SieMatic INSIDE lade indeling aluminium donker rookkastanje, Keuken accessoires ASWA Keukens

Stopcontacten voor de keuken kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de soorten stopcontacten en de mogelijkheden in jouw keuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: